Mielőtt találkoznánk online vagy személyesen, ismerd meg, mi a küldetésünk és milyen célok vezérelnek minket!

A VéleményGuru küldetése az, hogy a segítse a helyi vállalkozásokat Magyarországon, biztosítva számukra az eszközöket és erőforrásokat, hogy növeljék online láthatóságukat és több vásárlót, vendéget, ügyfelet vagy pácienst vonzzanak offline és/vagy online üzletükbe.

Elköteleztük magunkat arra, hogy segítsük a velünk partnerségre lépő vállalkozásokat az ügyfélvélemények folyamatának automatizálásában és még több üzleti siker elérésében az innovatív technológiánk és személyre szabott támogatásunk kombinációjával.

Szervezetünk szívében az alapvető emberi értékek állnak, ezek irányítják tevékenységünket. Hiszünk a transzparenciában, az integritásban és a kiválóság iránti elkötelezettségben. Arra törekszünk, hogy erős kapcsolatokat ápoljunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel, és mindenkor kivételes ügyfélszolgálatot nyújtsunk.

Küldetésünk és alapvető értékeink iránti elkötelezettségünk révén célunk Magyarország vezető automatizált véleménykezelési szolgáltatójává válni.

Hiszünk abban, hogy a Magyarországon működő mikro-, kis- és középvállalatok, valamint a nagyvállalati szektor sikerének segítésével pozitív hatást gyakorolhatunk a helyi közösségekre, és hozzájárulhatunk a magyar gazdaság növekedéséhez és a családok jólétéhez is.

Víziónk, hogy forradalmasítsuk az online véleménykezelést és az értékelési marketinget Magyarországon, hogy minden hazai vállalkozás számára elérhető legyen a pozitív online reputáció és a sikeres ügyfélkapcsolatok kialakítása.

Célunk, hogy a VéleményGuru a vállalkozók megbízható és előremutató partnereként szolgáljon, és a vállalkozások számára egyedülálló eszközöket és megoldásokat kínáljon az online és offline siker eléréséhez.

© 2024 VéleményGuru | DIGICOMM Digital Marketing Kft.

Webfejlesztés: DIGICOMM Digital