Funkciók /

VÉLEMÉNYGURU

Irányítópult/Vélemények, értékelések

A vélemények, értékelések kezelésére és nyomon követésére szolgáló képernyő

Irányítópult/Vélemények, értékelések

A fő képernyő az értékelések kezeléséhez és nyomon követéséhez; az összes integrált értékelő oldal megjelenik ezen a képernyőn. Tekintse meg legújabb és korábbi értékeléseit, válaszoljon az összes értékelésre közvetlenül a VéleményGuruban, ossza meg egy kattintással a közösségi média oldalain, rejtsen el bizonyos értékeléseket a weboldalának értékelési widgetjeiből, és használja a megadott szűrőket bármelyik értékelés megtalálásához és nyomon követéséhez.

Válasz a véleményekre

Kattints a „Válasz” gombra bármelyik értékelésnél, hogy közvetlenül válaszolj ezekre az értékelésekre. Ha az integráció támogatja az automatikus válaszadást, a válaszod közvetlenül a véleményező webhelyek weboldalán kerül közzétételre.

Két lehetőségünk van az értékelésekre való válaszadásra.

1. Egyéni válasz = Saját válasz írása

2. AI-válasz = Engedd meg a mesterséges intelligenciának, hogy egyedi választ generáljon helyetted 3 verzióban: rövid, normál vagy részletes válasz. A legjobb SEO helyezések és az ügyféllojalitás érdekében használd ez utóbbit, hiszen így a válaszodban ott lesznek a megfelelő kulcsszavak, illetve a meglévő és leendő vásárlóid, ügyfeleid is azt látják majd, hogy te valóban időt szánsz rájuk és nem csak egy sablon „köszönjük”-kel intézed el az értékes, a márkádat, cégedet méltató véleményeket!

Vélemények megosztása a közösségi médiában

Szeretnéd megosztani nagyszerű értékeléseidet a közösségi média követőiddel? Nyomd meg a „Megosztás a közösségi oldalakon” gombot, szerkeszd meg a közösségi média feliratot és oszd meg. A Widgetek és megosztás oldalon megtudhatod, hogyan integrálhatod a közösségi platformokat, és hogyan szabhatod testre a posztok színeit és beállításait.

Vélemények eltávolítása a webes widgetekből

A VéleményGuru számos widgetet ad, amelyeket közvetlenül a webhelyedre ágyazhatsz be, további információkat a widgetek és megosztás oldalon találsz. Ha el szeretnéd rejteni az értékeléseket a widgetjeidből, egyszerűen kattints az „Eltávolítás a widgetekből” gombra.

Segítségre van szükséged?

Van már fiókod és nem boldogulsz valamivel?

 

© 2024 VéleményGuru | 

DIGICOMM Digital Marketing Kft.

Webfejlesztés: DIGICOMM Digital