Funkciók /

 VÉLEMÉNYGURU

Widgetek és megosztás

Mutasd be kiváló értékeléseidet a weboldaladon vagy a közösségi médiában.

Widgetek és megosztás

Az egyik nagyszerű szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy megmutasd az összes pozitív visszajelzésedet, akár az 5 különböző típusú webes widgeten keresztül, amelyeket a weboldaladhoz adhatsz hozzá, akár a közösségi fiókjaid egyszerű integrálásával, mely által közvetlenül az Instagramon vagy a Facebookon tudod a pozitív értékeléseket megosztani.
Töltsd fel a logódat és az arculati színeidet mind a widgetek, mind a közösségi média-megosztás terén, és már kész is vagy!

Körhinta (carousel) Widget

A carousel widget egy nagyszerű módja annak, hogy bemutasd a véleményeket a weboldaladon, modern és hagyományos dizájnnal. A carousel 3 véleményt mutat asztali számítógépen és 1-et mobileszközökön. A felhasználók balra vagy jobbra kattinthatnak az összes értékelésen keresztül, valamint megtekinthetik az általános csillagértékeléseket és véleményt hagyhatnak!

Feed Widget

A feed widget egy egyszerű közösségi feed-szerű widget, amely bemutatja a platform értékeléseit, majd az összes értékelésedet egy oszlopos elrendezésben. Ez a kialakítás nagyszerűen működik az e-commerce webhelyeken.

Felugró ablak Widget

Mutasd meg a widgeteket egyenként. A felugró ablak widgetünk automatikusan, egyenként végigmegy az összes értékeléseden, 20 másodpercenként egy új értékelés fog felugrani. Nagyszerű az e-kereskedelmi üzletek számára.

Jelvény Widget

Csak az integrált platformok csillagértékeléseit szeretnéd megmutatni? Telepítsd a Badge widgetet, és az minden oldalra amelyre telepíted, automatikusan megjelenik.

Widgetek hozzáadása a weboldaladhoz

Egyszerűen görgess le a HTML-kód részhez, másold ki az összes kódot, és illeszd be a weboldaladba. Ha segítségre van szükséged a widgetek installálásában, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A közösségi megosztási beállítások szerkesztése és konfigurálása

Szeretnéd megosztani az értékeléseidet a közösségi médiában? Győződj meg róla, hogy csatlakoztatod és integrálod közösségi fiókjaidat a „Social” oldalon. Ezután továbblépve már testre is szabhatod, hogyan nézzenek ki a közösségi bejegyzéseid.

Vélemények megosztása a közösségi médiában

Miután integráltad a közösségi platformokat, egyszerűen menj az irányítópultra, keresd meg a megosztani kívánt véleményt, és kattints a „Megosztás a közösségi oldalakon” gombra. Válaszd ki azokat a közösségi platformokat, amelyeken meg szeretnéd osztani a véleményt, és kattints a „megosztás” gombra.

Segítségre van szükséged?

Van már fiókod és nem boldogulsz valamivel?

© 2024 VéleményGuru | 

DIGICOMM Digital Marketing Kft.

Webfejlesztés: DIGICOMM Digital